Information:

Butikken er åben, når vi er hjemme

​ring evt. i forvejen. Husk det er altid muligt at bestille via hjemmesiden...

Lej fadølsanlæg gratis og fuldend festen!

Kolde fadøl fra et fadølsanlæg sikrer højt humør, en stilfuld fest og - frem for alt - meget mindre arbejde for dig, så du selv kan nyde festen sammen med dine gæster.

Kan du huske sidste fest, hvor du valgte at servere pilsner på flaske i stedet for at leje et fadølsanlæg? Forberedelserne startede en varm søndag i Bilkas lange køer (selvom de insisterer på, at den kun er to personer lang), hvor du købte 20 tunge kasser øl, som du hostende og prustende slæbt med hjem.

Under festen kæmpede du for, at ingen tabte flasker på gulvet, og du sørgede for at fjerne de tomme flasker hele aftenen igennem. Imens ærgrede du dig over, at selvom du var sikker på, at pilsnerne stod køligt, så var de alligevel halvlunkne den sidste del af festen. Alligevel husker du allerbedst dagen derpå, hvor du slæbte de tomme flasker tilbage til Bilkas pantautomater.

En efter en lagde du flaskerne ind i automaten, og troligt tog du imod alle de surtlugtende ølslatter, som dryppede ned på både dine sko og bukser. Ved flaske nummer 100 nåede automaten sit bristepunkt – og du nåede dit. En time skulle der gå, før du stod med flaskebonnen i hånden og surt spurgte dig selv: ”Hvorfor ender det altid sådan her?”.

I stedet for at bruge din tid på flaskeautomater, sure ølslatter og lange køer i butikken, så kan du leje et fadølsanlæg hos Rosenhøj Festbutik - ganske gratis.

Når du lejer et fadølsanlæg slipper du for al besværet, og du har kolde fadøl til hele festen. Vi tilbyder de lækre Hancock Høker og Hancock Black Lager, som netop er kåret af magasinet Smag og Behag som den bedste pilsner.

Hvad skal du gøre?

Du skal blot beslutte, om du gerne vil have 15 liter for 325 kr. eller 30 liter for 650 kr. Rengøring af det lejede fadølsanlæg er inkluderet for 100 kr, så det skal du heller ikke bekymre om.

Hvis du gerne selve vil afhente fadølsanlægget og øl, så kan det arrangeres, men hvis du gerne vil være fri for alt det praktiske, så sørger vi for levering for 300 kr.
​​

Kontakt Rosenhøj Festbutik i dag og lej fadølsanlæg, så du får tid til at nyde din fest!​

Nye produkter
18-08-2015
Rosenhøj festudlejning har fået depot for Hancock øl. Det er gået over alt forventning, og derfor har vi stadig Hancock Høker fadøl 15 liter kr. 325,- (Alm pilsner) Hancock Black Lager 15 liter kr. 325.- (Classic) Det er med fri kulsyre og du giver kr. 100 for anlæg hvis du selv henter og kr. 300 hvis vi skal levere.
Læs mere

            Ernst Sørensen     -       Stenderupvej 32, 6683 Føvling       -       Tlf.: 21 42 83 69       /       E-mail: ernst@rosenhoj.dk      /        CVR: 81930414