Information:

Butikken er åben, når vi er hjemme

​ring evt. i forvejen. Husk det er altid muligt at bestille via hjemmesiden...

Om Rosenhøj Festudlejning

​Hos Rosenhøj Festudlejning har vi stor erfaring i udlejning af diverse tilbehør til din fest, hvad enten det er i privat eller erhvervsmæssig regi.


Vi løser både små og store opgaver, og vi er blevet kendt for vores kvalitetsprodukter samt for altid at holde fokus på kunden.


Vi kan sørge for både telte, stole, borde, service, lysestager, toiletvogne samt fadøls- og musikanlæg, så du ikke behøver tænke på den del af festen.

Vi ved, man har nok at se til, når der skal holdes et arrangement, og vi vil hellere end gerne hjælpe.

God service

Vores kompetente personale står altid til rådighed for at hjælpe dig og yde den bedste mulige service. Det er vigtigt for os, at du bliver fuldt tilfreds med det, du lejer eller køber.


Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os for en aftale, hvis du ønsker at se vores telte, service og udstyr generelt.


Vi leverer og henter gerne produkterne, men du har selvfølgelig også mulighed for at hente og bringe det selv. Vi hjælper med at sætte telte og udstyr op.

Vi håber dette kunne give inspiration til at:

Nye produkter
18-08-2015
Rosenhøj festudlejning har fået depot for Hancock øl. Det er gået over alt forventning, og derfor har vi stadig Hancock Høker fadøl 15 liter kr. 325,- (Alm pilsner) Hancock Black Lager 15 liter kr. 325.- (Classic) Det er med fri kulsyre og du giver kr. 100 for anlæg hvis du selv henter og kr. 300 hvis vi skal levere.
Læs mere

            Ernst Sørensen     -       Stenderupvej 32, 6683 Føvling       -       Tlf.: 21 42 83 69       /       E-mail: ernst@rosenhoj.dk      /        CVR: 81930414